Moving forward - Vekstmarkedsføringsblogg av Hallgeir Gustavsen - Enhetlig tilnærming til markedskommunikasjon for porteføljeselskapene som sikrer en omforent forståelse og utøvelse av selskapets forretningsstrategi.

Foredrag om hvordan man kan tjene på nettbutikk | Hallgeir Gustavsen

Skrevet av Hallgeir Gustavsen | 26.apr.2019 22:00:00

Introduksjonskurs i netthandel

Lett å tjene fett på nett? Vi gir deg en introduksjon til mulighetene online i 2021 og hva du må være klar over før du starter med salg av varer og tjenester på nett. Med på kjøpet får du også gode tips og nyttige råd om essensielle verktøy.

Vaner endrer seg. Det som før var utenkelig å kjøpe via nettet, er nå blitt en selvfølge. Enten du leder et stort milliardkonsern eller en mellomstor bedrift er mulighetene store ved å starte nettbutikk.

Her får du vite mer om:
– mulighetene for din bedrift.
– hva bør en være klar over før en starter nettbutikk.
– hva som skal til.
– tips og råd/verktøy.

Hallgeir Gustavsen har vært på sosiale medier i snart 150 år ;-) og har jobbet med salg og web siden 1998. Erfaringen han har opparbeidet seg er omfattende. Han har tidligere bygd opp merkevarer i form av podcaster og flere nettprosjekter, og i dag er han digital rådgiver for bedrifter, og jobber både med gode nettsider og annonser, samt synlighet på digitale flater. Hallgeir holder foredrag om markedsføring, salg og sosiale medier. Hans hovedfokus er på hvordan bedrifter kan maksimere sin sosiale profil og hvordan man kan benytte sosiale medier og ny teknologi til å effektivisere salgsprosesser.

Kurset gjennomføres i samarbeid med Vecora.

For spørsmål, ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen.