Moving forward - Vekstmarkedsføringsblogg av Hallgeir Gustavsen - Enhetlig tilnærming til markedskommunikasjon for porteføljeselskapene som sikrer en omforent forståelse og utøvelse av selskapets forretningsstrategi.

Hvordan tjene penger på blogg? | Hallgeir Gustavsen

Skrevet av Hallgeir Gustavsen | 27.apr.2019 22:00:00

Hvordan tjene penger på blogg? Ved å benytte deg av sosiale medier og firmablogg kan du øke eksponeringen av dine tjenester helt gratis! Du kan tjene penger på blogg uavhengig av om du driver med netthandel, eller ønsker flere leads til bedriften din.

Ved å benytte deg av en firmablogg sammen med sosiale medier, kan du enkelt skape bevissthet rundt dine varer, eller tjenester. Alt du trenger å gjøre er å lage og publisere en artikkel i firmabloggen først, og så dele den på sosiale medier.

På denne måten synliggjør du tjenesten din på sosiale medier, men du vil også få mer trafikk inn til nettsiden. Dette forutsetter at teksten blir satt opp på en måte som snakker effektivt til søkemotorene!

Ønsker du å vite mer om dette, eller vil du vite mer om andre måter å tjene penger på digital markedsføring og nettsider? Ta kontakt:

https://www.facebook.com/Hallg...

https://www.linkedin.com/in/ha...

https://www.youtube.com/channe...

http://vecora.no/hallgeir