Hva bør du tenke på når du skal ha et re-design av din nettside?

28.apr.2019 00:00:00 | Hva bør du tenke på når du skal ha et re-design av din nettside?

Hva bør man tenke på når man lager en helt ny nettside eller re-designer en nettside? I denne vloggen prøver jeg å oppklare nettopp det.

I denne vloggen er det fokus på hva man faktisk bør tenke på når man enten lager en helt ny nettsiden eller re-designer en nettside. Spørsmål som: Hva er målet ditt med nettsiden? Hva skal innholdet på nettsiden være? Ved re-design bør man også tenke på hva som funker og hva som bør endres.

Vi har også laget en "Guide for å skrive spesifikkasjon til nettside"

Ved å ha en god nettside med godt design og innhold vil du skape troverdighet hos dine brukere og kunder. Derfor er det viktig å vite hva man faktisk vil oppnå med nettsiden og ha ideer om hvordan den skal fungere og se ut.

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.