Nytt år med Vecora

31.jan.2018 00:00:00 | Nytt år med Vecora

Jeg heter Hallgeir og jobber i Vecora. Etter tre år som rådgiver her, har jeg nå fått muligheten til å ta bedriften til nye høyder som daglig leder.

Vi vokser: allerede nå i februar så får vi inn to nye kollega som alle sammen gleder seg veldig til å få med på laget.

Som jeg har nevnt tidligere har vi satt oss tre hovedmål for 2018:

Nummer 1

Vi skal bli mye bedre på å dele de tingene som vi er flinke på. Vi skal sørge for at alle som vil kan ta del i den kunnskapen får mulighet til dette, og sørge for at man kan heve sin egen kompetanse til et høyere nivå. De tingene som vi kan, kan du bli enda bedre på!

Det som er viktig å huske at man kan ikke være gode på alt. Jeg for eksempel kan ikke tegne for å redde mitt eget liv engang, og derfor jobber ikke jeg med det. Du har sikkert de tingene som du er mindre flink på, og vi kan hjelpe deg og din bedrift å bli bedre på de tingene. Så kan du bruke mer av tiden din på de tingene som du faktisk er god på.

Nummer 2

Vi skal holde flere seminarer. Vi ønsker at folk skal kunne komme til oss, eller vi skal kunne reise ut til folk og holde seminarer, som for eksempel om nettsider, annonsering og innhold.

Hvordan skal du kunne best ta nytte av nettsiden din og kunne bruke den som et verktøy som gjør de andre tingene du holder på med bedre? Hvordan skal du kunne tjene mest mulig penger på nettsiden din, og optimalisere den for å gjøre de tingene som du trenger at den skal gjøre?

Når du jobber med annonsering, hvem skal du snakke til, hvilket budskap har du, og hvordan får du mest mulig igjen for pengene du bruker?

Hva slags innhold trenger du for å kommunisere? Hvem skal du snakke til, hvilken type innhold skal du ha? Er det video, bilder, tekst, eller lyd? Alt sammen? Hvordan kommuniserer du best mulig til din målgruppe?

Alt dette vil vi kunne gi deg svaret på.

Nummer 3

Vi skal ha enda flere gode workshops ute hos kundene våre. Det er i møtet med hverandre at vi kan hjelpe hverandre å bli enda bedre, og den beste måten å gjøre det på, er å faktisk treffes.

Hvis vi sitter og snakker sammen om hva som er de faktiske målene dine, så har vi mye større mulighet til å hjelpe deg å bli enda bedre. For hvis vi forstår deg og de målene du har, så er det mye lettere for oss å sørge for at for eksempel kampanjene dine, nettsiden din og innholdet ditt, bygger opp under det som er ditt mål. Da sørger vi for at du når mye lengre.

Vi ønsker alle et riktig god nyttår, og gode samtaler!

Synes du dette innlegget var nyttig, så følg oss her for mer:


LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vecora
Facebook: https://www.facebook.com/vecora.no
Instagram: https://www.instagram.com/vecoraas/

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.