De 4 vanskeligste tingene som markedsfører

28.apr.2019 00:00:00 | De 4 vanskeligste tingene som markedsfører

Jeg forteller om hvor viktig det er med bra innhold, forståelse for plattformen man annonserer på.

Jeg forteller om hvor viktig det er med bra innhold, forståelse for plattformen man annonserer på – viktigheten av et bra budskap samt hvor nødvendig det er å sette seg mål for markedsføringen.

  • Jeg får ikke nok budsjetter til markedsføringen
  • Hvor skal jeg plassere markedsføringskronene?
  • Hvordan skal jeg få frem budskapet mitt?
  • Hvordan vet jeg om kampanjen var vellykket?

Dette er spørsmål vi ofte får av kundene våre! Ønsker du hjelp til å få mest mulig ut av dine markedsføringskroner?

Book en avtale med meg her: vecora.no/hallgeir

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.