Foredrag om hvordan man kan tjene på nettbutikk

27.apr.2019 00:00:00 | Foredrag om hvordan man kan tjene på nettbutikk

Vi gir deg en introdukssjon til mulighetene online i 2021 og hva du må være klar over før du starter med salg av varer og tjenester på nett.

Introduksjonskurs i netthandel

Lett å tjene fett på nett? Vi gir deg en introduksjon til mulighetene online i 2021 og hva du må være klar over før du starter med salg av varer og tjenester på nett. Med på kjøpet får du også gode tips og nyttige råd om essensielle verktøy.

Vaner endrer seg. Det som før var utenkelig å kjøpe via nettet, er nå blitt en selvfølge. Enten du leder et stort milliardkonsern eller en mellomstor bedrift er mulighetene store ved å starte nettbutikk.

Her får du vite mer om:
– mulighetene for din bedrift.
– hva bør en være klar over før en starter nettbutikk.
– hva som skal til.
– tips og råd/verktøy.

hallgeir-foredrag

Hallgeir Gustavsen har vært på sosiale medier i snart 150 år ;-) og har jobbet med salg og web siden 1998. Erfaringen han har opparbeidet seg er omfattende. Han har tidligere bygd opp merkevarer i form av podcaster og flere nettprosjekter, og i dag er han digital rådgiver for bedrifter, og jobber både med gode nettsider og annonser, samt synlighet på digitale flater. Hallgeir holder foredrag om markedsføring, salg og sosiale medier. Hans hovedfokus er på hvordan bedrifter kan maksimere sin sosiale profil og hvordan man kan benytte sosiale medier og ny teknologi til å effektivisere salgsprosesser.

Kurset gjennomføres i samarbeid med Vecora.

For spørsmål, ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen.

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.