Hvordan dele tilgang til en Facebookside?

10.jul.2020 00:00:00 | Hvordan dele tilgang til en Facebookside?

Det er flere måter for et byrå å få tilgang til bedriftens Facebook-side, men det vanligste er at de sender deg en forespørsel om å administrere siden.

Slik aksepterer du en Facebook-forespørsel med 5 veldig enkle trinn.

For at bedriften din skal markedsføre seg selv på Facebook, burde du ha en Facebook-side og en Facebook-annonsekonto. Hvis du jobber med et markedsføringsbyrå for sosiale medier, må du gi dem tilgang til siden og annonsekontoen din.

Hvis du trenger hjelp med Facebook eller annonsering på Facebook, så kan jeg eller noen i teamet mitt hjelpe deg - trykk her for enkel kontakt!

Det er flere måter for et byrå å få tilgang til bedriftens Facebook-side, men det vanligste er at de sender deg en forespørsel om å administrere siden. Vi skal vise deg hvordan du enkelt aksepterer en Facebook-side som administratorinvitasjon fra en markedsføringspartner eller et byrå.

Hvis du får et Facebook-varsel som sier at noen har bedt om administratoradgang til siden din, kan du klikke på notifikasjonen og hoppe over de første trinnene som er beskrevet her.

1. Gå til Facebook-siden din

2. Gå på instillinger

3. Trykk på sideroller eller page roles

4. Svar på forespørselen

5. Bekreft og gi tilgang.

Hallgeirs_testside___Facebook1

Hallgeirs_testside___Facebook-2

Hallgeirs _testside___Facebook3

Håper dette var til hjelp, hvis ikke, bare ta kontakt ta kontakt!

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.