Hvordan planlegge webprosjekter?

28.apr.2019 00:00:00 | Hvordan planlegge webprosjekter?

"Planleggingen er halve jobben" er det mange som sier. Jeg er helt enig. Når man jobber med webprosjekter så er planleggingen det som skal legge…

«Planleggingen er halve jobben» er det mange som sier. Jeg er helt enig. Når man jobber med webprosjekter, er planleggingen det som skal legge grunnlaget for at alle vet hva som skal gjøres, hvem man ønsker å snakke til og hva man ønsker at siden skal gjøre til slutt.

Med god planlegging når man lager nettsider så slipper man unna mye av gjetninger og endringer som ofte skjer etter et prosjekt er levert.

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.