Hvordan tjene penger på blogg?

28.apr.2019 00:00:00 | Hvordan tjene penger på blogg?

Hvordan tjene penger på blogg? Ved å benytte deg av sosiale medier og firmablogg kan du øke eksponeringen av dine tjenester helt gratis!

Hvordan tjene penger på blogg? Ved å benytte deg av sosiale medier og firmablogg kan du øke eksponeringen av dine tjenester helt gratis! Du kan tjene penger på blogg uavhengig av om du driver med netthandel, eller ønsker flere leads til bedriften din.

Ved å benytte deg av en firmablogg sammen med sosiale medier, kan du enkelt skape bevissthet rundt dine varer, eller tjenester. Alt du trenger å gjøre er å lage og publisere en artikkel i firmabloggen først, og så dele den på sosiale medier.

På denne måten synliggjør du tjenesten din på sosiale medier, men du vil også få mer trafikk inn til nettsiden. Dette forutsetter at teksten blir satt opp på en måte som snakker effektivt til søkemotorene!

Ønsker du å vite mer om dette, eller vil du vite mer om andre måter å tjene penger på digital markedsføring og nettsider? Ta kontakt:

https://www.facebook.com/Hallg...

https://www.linkedin.com/in/ha...

https://www.youtube.com/channe...

http://vecora.no/hallgeir

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.