Hvordan vise frem produktene og tjenestene dine på digitale flater?

28.apr.2019 00:00:00 | Hvordan vise frem produktene og tjenestene dine på digitale flater?

Mange kunder tror det er bare å vise frem et bilde så kommer folk løpende og vil kjøpe det. I noen tilfeller er det slik. Som oftest ikke.

Hvis du er på byen og ser noen du liker, går du ikke bare bort å sier: «Halla, bli med meg hjem.»

Jeg gjør i alle fall ikke det. Kanskje du gjør det, og kanskje du har god suksess med det. Vanligvis gjør man ikke det.

Du går bort, sier: «Hei jeg heter Hallgeir, hva heter du?» Som dere forstår er det lenge siden jeg har vært på byen. Jeg aner ikke hva man sier. Men poenget er å bli bedre kjent først.

Vi tenker på den samme måten når det gjelder annonsering. I stedet for å trykke produktene eller tjenestene i trynet på folk, er det lurt å bli bedre kjent med kunden først.

Det føles ikke genuint å kjøre på med en taktikk som er «Kom hit, kom hit, kjøp produktet mitt.»

Noen ganger kan det lønne seg å introdusere seg for den potensielle kunden og forklare hva man kan hjelpe med. Slik kan de komme ett skritt nærmere det å kjøpe.

Har du lyst å lære mer om dette? Ta kontakt et sted her.

Du er på internett, du vet hvordan dette funker.

Send oss en faks eller noe, så tar vi en prat.

Ha en fin dag.

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.