LinkedIn Certified Marketing Expert - Hallgeir Gustavsen

26.okt.2023 08:42:29 | Insider LinkedIn Certified Marketing Expert - øverste sertifisering

Resultater på LinkedIn? For deg selv eller for bedriften din? Få hjelp av en LinkedIn Certified Marketing Expert - den øverste sertifiseringen fra LinkedIn

Ønsker du bedre resultater på LinkedIn? Enten for deg selv eller for bedriften du jobber i? Da bør du sjekke ut LinkedIn Marketing Labs!

Dette er LinkedIn sin egen opplæringsplattform som tilbyr kurs og sertifiseringsprogrammer for å hjelpe deg med å nå og engasjere målgruppen din. Fra annonsemålretting til merkevarebygging, finnes det et kurs for de fleste behov.

Det er pr november 2023 delt inn i tre forskjellige nivå man kan sertifiseres i av LinkedIn. Det høyeste nivået sertifisering du kan oppnå er å bli en LinkedIn Certified Marketing Expert. Det er nå kun 40 mennesker i hele verden med denne sertifiseringen, og LinkedIn tar kun inn et veldig begrenset antall hvert år. De som oppnår denne sertifiseringen skal vise til inngående kjennskap til LinkedIn som plattform og LinkedIn-annonsering og får tilgang til eksklusive fordeler på LinkedIn Marketing Labs.

Det finnes som sagt tre nivåer av sertifisering gjennom LinkedIn Marketing Labs, og hvert nivå har sitt eget sett av krav og fordeler. Her er det du trenger å vite om denne sertifiseringen og hvordan du kan kvalifisere deg for den.

Last ned guiden til LinkedIn annonsering

Nivå 1 – LinkedIn Marketing Solutions

Denne sertifiseringen er for erfarne markedsførere som ønsker å vise sin ekspertise på verdens største profesjonelle nettverksplattform. Når man har bestått en eksamen, så får man et sertifikat som viser det man har bestått.

eksempel Certifications

 

Hvordan kvalifiserer du deg for dette nivået?

For å kvalifisere deg til dette nivået, må du bestå en sertifiseringseksamen fra LinkedIn Marketing Labs. Eksamenen dekker grunnleggende innen LinkedIn-annonsering, inkludert målretting, annonseformater og måling.

Nivå 2 – Certified Marketing Insiders

En sertifisert markedsføringsinsider på LinkedIn er noen som har demonstrert et høyt kompetansenivå innen LinkedIn-annonsering og har insiderkunnskap om plattformens markedsføringsfunksjoner.

Hva får du tilgang til på dette nivået?

Som en sertifisert markedsføringsinsider på LinkedIn får du tilgang til et eksklusivt nettverk av eksperter og mottar insiderkunnskap gjennom arrangementer og ressurser spesielt designet for deg. Du vil også kvalifisere til et sertifisert markedsføringsinsider-sertifikat som du kan ha på din LinkedIn-profil og dele med nettverket ditt.

Marketing insider sertifikat

Hvordan kvalifiserer du deg for dette nivået?

For å kvalifisere for sertifiseringen som LinkedIn-sertifisert markedsføringsinsider må du:

  • Bestå alle de tre sertifiseringene fra LinkedIn Marketing Labs: Grunnleggende, markedsføringsstrategi og innholds- og kreativ design.
  • Bli med i LinkedIn-gruppen "Sertifiserte markedsføringsinsidere og -eksperter."

CleanShot 2023-10-26 at 08.17.21

 

Hva forventes av en Certified Marketing Insider på LinkedIn?

Etter at du har kvalifisert for sertifiseringen som Certified Marketing Insider, er det noen pågående krav du må oppfylle for å opprettholde statusen din. Disse inkluderer:

  • Deltakelse i kvartalsvise arrangementer
  • Deltakelse i LinkedIn Marketing Insiders-gruppen

Ved å oppfylle disse kravene vil du ha muligheten til å fortsette å lære og holde deg oppdatert på de nyeste trendene og beste praksisene innen LinkedIn-markedsføring.

 

Nivå 3 – LinkedIn Certified Marketing Expert 

Til slutt, for å oppnå det høyeste nivået av LinkedIn-markedsføringssertifisering, må du bli en nivå 3-sertifisert markedsføringsekspert. Dette nivået er det høyeste man kan oppnå hos LinkedIn og det anerkjenner deg som en erfaren LinkedIn-markedsføringsekspert som kan gi profesjonell rådgivning til andre.

Hva får du tilgang til på dette nivået?

  • Bli synlig på LinkedIn Marketing Labs' side
  • Deltak i regionale nettverksarrangementer for sertifiserte markedsføringseksperter

Hvordan kvalifiserer man seg for dette nivået?

For å kvalifisere for dette nivået, må du delta i minst tre kvartalsvise sesjoner for sertifiserte markedsføringsinsidere og engasjere deg i Insiders Network-gruppen ved å delta i aktiviteter. I tillegg så må man søke eller bli anbefalt inn til LinkedIn, og det plukkes ut et fåtall kandidater hvert år. 

Hva forventes av en LinkedIn Certified Marketing Expert på LinkedIn?

  • Delta i alle ekspertopplærings workshops
  • Holde opplæringssesjons om LinkedIn-basics som en del av opplæringen for å bli ekspert
  • Delta i undersøkelser og spørreundersøkelser
  • Aktiv deltakelse i arrangementer med fysisk oppmøte

 

Digital Asset-Hallgeir Gustavsen (3)

 

Hallgeir Gustavsen

Skrevet av meg.. :D: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.