Foredrag om Kreativitet, markedsføring, kanaler og publikum

04.okt.2019 00:00:00 | Foredrag om Kreativitet, markedsføring, kanaler og publikum

Uansett bransje, marked, beliggenhet og strategi, vil markedsføringskomponentene relatert til virksomheten din, avgjøre hvor vellykket innsatsen din er.

I denne digitale verden krever bedriften din vekst med hjelp av en kombinasjon av flere markedsføringsstrategier. Disse strategiene må bestå av effektive komponenter som kan gjøre markedsføringskampanjene dine mer produktive.

Uansett bransje, marked, beliggenhet og strategi, vil de forskjellige online markedsføringskomponentene relatert til virksomheten din, avgjøre hvor vellykket innsatsen din vil være.

Hva er kreativitet?

Kreativitet – betyr bruk av fantasi eller originale ideer for å skape noe; oppfinnsomhet. «Bedrifter er opptatt av å oppmuntre til kreativitet.»

Det er lett å anta at før du lykkes med å produsere noe, må alt rundt deg eller din bedrift være perfekt. Så du venter på det rette øyeblikket når alt er perfekt før du prøver å lage noe – enten et blogginnlegg, en video, eller en markedsføringsstrategi osv.

Men sannheten er at kreativitet ikke har noe å gjøre med å være i en perfekt situasjon eller på et perfekt sted eller ha en perfekt virksomhet eller selskap. Snarere handler kreativitet om å gjøre det du må med det som er tilgjengelig for å oppnå det du trenger eller få et forventet resultat.

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.