Gjør du ting rett på nett?

28.apr.2019 00:00:00 | Gjør du ting rett på nett?

Hvordan vet du om du gjør ting rett på nett? Ved å fokusere på de rette tingene er det lettere å kontrollere veien til dine tjenester og produkter.

Spar penger på digital synlighet

For å være konkurransedyktig i dagens marked, er det kritisk at kunden din enkelt kan finne frem til de tjenestene og produktene du tilbyr. Ved å ha fokus på merkevarebygging i sosiale medier, innholdsproduksjon, strategi og søkemotoroptimalisering, er det lettere å kontrollere veien til dine tjenester og produkter. Hvor mye taper du på en digital strategi som kunne vært bedre?

  • Få en brukervennlig nettside bygget for salg og leads
  • Bygg din merkevare effektivt på sosiale medier
  • Spar penger på digital rådgivning
  • Bruk innhold som er søkemotoroptimalisert

Bygg din merkevare på sosiale medier

Å utvikle en digital strategi er både tidskrevende og utfordrende. Uten klare rammer er det vanskelig å bygge innhold som skaper verdi. Med digital rådgivning for sosiale medier og analyse av nettside, kan vi hjelpe deg å tilpasse ditt budskap, og hvordan du kommuniserer ut mot kundene!

Bruk digital markedsføring som skaper verdi

Få full kontroll på hvordan du møter din kunde på alle digitale flater. Brukere oppfører seg forskjellig på Google enn på Facebook, likeså på Instagram, Snapchat og LinkedIn. Benytt deg av skreddersydde kampanjer, tilpasset der hvor kunden befinner seg i kjøpsreisen. Gjennom digital rådgivning hjelper vi deg med profilering, innholdsproduksjon, webutvikling og kampanjestrategi.

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.