Hva er Clubhouse? Og hvordan komme i gang?

15.jan.2021 00:00:00 | Hva er Clubhouse? Og hvordan komme i gang?

Det føles litt som å sitte i salen på en podcast-innspilling, bare at du kan rekke opp hånda, bli med på scenen og snakke med alle! Hva er appen clubhouse?

Hva er appen clubhouse? Clubhouse er en app hvor du kan lytte eller delta på live diskusjoner med lyd. Ingenting blir tatt opp, ingenting blir værende. Det føles litt som å sitte i salen på en podcast-innspilling, men så kan du rekke opp hånda, bli med på scenen og snakke med alle! Og det kan være alt mulig av folk fra Oprah Winfrey, Gary Vaynerchuk, Kevin Hart, Jared Leto eller MC Hammer.

(Du kan legge meg til, jeg heter @Hallgeir i appen)

3A736F62-907D-45FA-AA13-FEDAE58C56EA-jpeg

Hvordan fungerer Clubhouse?

Det er som en helt uendelig konferanse som dekker et utømmelig spekter av tema. Du kommer inn i et rom, og da er det bare å sitte å høre på samtalen, så kan du, hvis du vil rekke opp hånda og få muligheten til å komme opp på scenen og snakke med de andre som snakker. Du kan også lage egne rom, offentlige, for venner eller skjulte rom.

251B3517-EF4F-4A2D-8BC6-17DF0B8AC1EF-jpeg

Akkurat nå mens jeg skriver dette sitter jeg i en gruppe og diskuterer Facebook-annonser. Jeg er på scenen og svarer på spørsmål sammen med andre eksperter og knytter kontakter i bransjen på tvers av landegrenser og bedrifter. Dette samtidig som jeg lærer mye og har det mye gøy.

Kan man bare hoppe i gang?

Man «muter» mikrofonen sin når man ikke snakker, det er bare noe som går i bakgrunnen. Jeg synes det minner litt om de telefon-linjene man kunne ringe inn til på kvelden når jeg var ung. Eller IRC / mIRC hvor man bare snakket på kveldene.

F426D1AB-5C59-47D5-A74D-230479370822-jpeg

Hva bør jeg gjøre når jeg er inne?

Hvis du ikke er inne enda, så kan du lese hvordan du får invitasjon her: Hvordan få invitasjon til Clubhouse? Når du har kommet inn bør du finne ting du interesserer deg for og finne spennende mennesker å følge, slik at du får opp notifikasjoner når de starter rom eller begynner å snakke.

Jeg vil likevel anbefale å justere antall notifikasjoner til et minimum eller så kommer det sykt mange..

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.