Hva vet Instagram om meg? – Og har de egentlig rett?

07.jun.2019 00:00:00 | Hva vet Instagram om meg? – Og har de egentlig rett?

Mesteparten av annonsene jeg ser på Instagram er egentlig ganske bra. De treffer ofte ift hva jeg er interessert i eller hva jeg faktisk har lyst til å…

Mesteparten av annonsene jeg ser på Instagram er egentlig ganske bra. De treffer ofte på det jeg er interessert i eller hva jeg faktisk har lyst til å kjøpe og jeg har faktisk kjøpt ganske mange produkter via Instagram.

Men noe av det som kommer er veldig rart. Har du sett hva Instagram tror om deg?

Slik kan du se hva Instagram tror du er interessert i:

Min Instagram 1

Åpne Instagram

Min Instagram 2

Trykk på menyen

Min Instagram 3

Gå til innstillinger / settings

 

Min instagram 4

Gå til sikkerhet / security

Min Instagram 5

Scroll helt ned til bunnen

Min Instagram 6

 

Trykk på Se alt / View All for en god latter

Ting som fikk meg til å lure på meg selv:

 • Nyx (sminkemerke tror jeg)
 • Salomon Running
 • Sadik Hadzovic
 • Sparks
 • Dupatta
 • Equestrian at the Summer Olympics
 • Liquid(?)
 • Perfumerie Douglas Polska
 • Peppa Pig
 • Red Lipstick Monster

Ting som virkelig fikk meg til å bli bekymret:

 • Crystal healing
 • Obstetrics
 • Goat
 • Manchester City F.C.
 • British Royal Family
 • Latex clothing
 • Liverpool F.C.
 • Furry fandom
 • Pakistani clothing
 • Pseudoscience

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.