Hvordan få Clubhouse-invitasjon

15.jan.2021 00:00:00 | Hvordan få Clubhouse-invitasjon

Clubhouse er litt som en lydversjon av mIRC fra 1997 hvor man sitter i rom og hører på det som skjer på «scenen» Les om hvordan du får en invitasjon her.

Jeg regner med du har hørt om appen som masse folk snakker om for tiden – Clubhouse (Du kan lese artikkelen min Hva er Clubhouse her) – litt som en lydversjon av mIRC fra 1997 hvor man kan sitte i rom mens man hører på det som skjer på «scenen». Hvordan skaffer du deg en invitasjon? Og hva gjør du når du får invitasjon?

3A736F62-907D-45FA-AA13-FEDAE58C56EA

Clubhouse er (når dette skrives (15.01.2021) - midten av februar 2021) i beta-fase og det er kun tilgjengelig for folk som har fått invitasjon av andre og den er foreløpig bare tilgjengelig for iPhone-brukere. Så de benytter seg av en følelse av eksklusivitet.

Per nå er det bare to måter du kan komme deg på plattformen på, og de krever begge relasjoner med folk som allerede er i appen.


Personlig invitasjon

Når noen blir med i Clubhouse, får de automatisk to invitasjoner de kan sende til noen ved hjelp av telefonnummeret. Dette betyr at medlemmene kan sende invitasjoner til to mennesker de kjenner. Når de har brukt appen en stund, og bruker tid på å moderere rom og snakke, så kan de få tilgang på flere invitasjoner.

Hvis du vil ha en invitasjon kan du sende meg en melding på Facebook, så skal vi se hva vi kan få til :D

Hemmelig bakdør

Når du besøker Clubhouse sin nettside, gir de deg muligheten til å laste ned appen fra App Store, slik at du kan reservere brukernavnet ditt. Avhengig av hvor mange av vennene dine som allerede bruker Clubhouse, kan de motta et varsel om at du har reservert brukernavnet ditt og lastet ned appen. Når dette skjer, kan de få muligheten til å hjelpe deg inn uten at dette bruker av de 2 invitasjonene de har fått. (Meg bekjent må man ha personen i telefonlisten sin for at dette skal skje)

Hva tror du Clubhouse kan bli? Jeg er ikke sikker, men jeg gleder meg til å finne det ut.

92F3D307-76C3-47C8-B79C-70A5253702E7

 

 

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.