Hvordan få mest mulig utav markedsføringen din?

10.jan.2018 00:00:00 | Hvordan få mest mulig utav markedsføringen din?

Påstand: 90 % av dere kaster bort annonsekronene deres! Tull og tøys, tenker du kanskje. Men du har kanskje blitt litt nysgjerrig også?

Jeg vil prate litt om annonsering. Først og fremst, min påstand: 90 % av dere som leser dette kaster vekk pengene deres når dere annonserer på internett. Hvordan kan jeg si det? Jo, fordi veldig mange av dere hiver trafikken fra annonseringen inn på hovedsiden deres. Det er, i stor grad, penger rett ut av vinduet. Men det finnes lure måter man kan bruke for å motvirke dette.

Sannsynligheten er stor for at du allerede har mistet interessen før vedkommende har kommet så lagt som bildene. Det er jo ikke det du er ute etter.

Hvis noen kommer inn i en butikk og sier nøyaktig hva de er på jakt etter, hva gjør man da? Jo, man viser dem de tingene som de har sagt at de er på jakt etter. Det samme gjelder på internett. For at en digital annonseringskampanje skal være best mulig, så bør du sørge for at du har en fantastisk bra landingsside med enkel, handlingsutløsende funksjonalitet. Det vil si at den må vise kunden det annonseringen lovet, og en tydelig og enkel måte for kunden å benytte seg av det du tilbyr i annonseringen, det kan være så enkelt som «ta kontakt nå», «chat med oss», «ring nå», «book gratis befaring», osv. Informasjon om produkt og kontakt. That’s it.

Så hold det i tankene når du skal sette opp en ny kampanje: produktinformasjon og kontaktinformasjon.

Synes du dette innlegget var nyttig, så følg oss her for mer:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vecora
Facebook: https://www.facebook.com/vecora.no
Instagram: https://www.instagram.com/vecoraas/

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.