Hvordan gi noen tilgang på Google analytics?

03.aug.2022 19:00:00 | Hvordan gi noen tilgang på Google analytics?

Google Analytics lar deg gi tilgang til andre brukere slik at du kan dele dataene dine med dem, eller gi dem flere tillatelser.

Google Analytics lar deg gi tilgang til andre brukere slik at du kan dele dataene dine med dem, eller gi dem flere tillatelser til å gjøre ting som å administrere brukere, redigere innstillinger, osv. Vårt supportteam kan be om å få tilgang til Google Analytics-kontoen din for å hjelpe deg med å feilsøke eventuelle problemer. Å gi tilgang er den sikreste måten å dele nettstedets data uten å måtte dele innloggingsdetaljene dine.

I denne opplæringen viser vi deg hvordan du gir brukertilgang i Google Analytics.

 

Har du Google analytics 4 på plass?

New call-to-action

 

 

Trinn 1: Åpne innstillingene dine i Google Analytics

Det første du må gjøre er å logge på Google Analytics-kontoen din og velge nettstedet du vil gi tilgang til.

Analytics1

Nå vil du legge merke til at det er en lenke til brukerstyring under hver kolonne.

Det er fordi det er tre nivåer av tilgang: Konto , eiendom og visning :

Konto : Tillat brukere å legge til andre brukere, legge til flere nettsteder og koble AdWords- og AdSense-data.

Område : Tillat brukere å få tilgang til sporingskoden, juster justeringskoden og justere innstillingene på et bestemt nettsted.

Rapporteringsvisning: Tillat brukere å se rapporter, legge til mål og innholdsgrupper.

I denne gjennomgangen viser jeg deg hvordan du kan gi noen eiendom tilgang til din google analytics. For å gjøre det, klikker du koblingen Brukeradministrasjon i midten under kolonnen Egenskaper.

Analytics2

Trinn 2: Legg til tillatelser til en bruker

Nå blir du bedt om å oppgi e-postadressen til brukeren du vil gi tilgang til. Du kan gi tillatelser til å administrere brukere , samarbeide , redigere eller lese og analysere . Vanligvis vil en samarbeidspartner trenge redigeringsadgang . Klikk først på "+" -ikonet.

Analytics3

Klikk deretter på "legg til nye bruker" fra rullegardinmenyen. Du kan velge Varsle denne brukeren via e-post for å sende et varsel til hver bruker du legger til. Klikk deretter Legg til . Gratulere! du har gitt brukeren tilgang!

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.