CleanShot 2023-03-20 at 06.49.45

20.mar.2023 07:18:34 | annonsering Systematic Coversion Optimization Method (SCOM)

Samme resultat hver gang - gjennomprøvd prosess

Systematisk leadsgenerering

SCOM™ er en metodologi utviklet med øye for å se på konverteringsoptimalisering på en helt ny måte. Vi ser på MYE MER enn bare konverteringsprosenten til landingssiden din, og jobber heller med å se på hele kretsløpet i kjøpsreisen din for å maksimere resultatene du får.

Denne kombinasjonen av fokus på detaljer øker antall henvendelser og gir resultater i alle stegene av markedsføringen din, som gir høyere frekvens på konvertering, høyere snittkjøp og mer konsekvent tilgang på potensielle kunder.

 
 Akkumulert effekt

Få maksimalt utav markedsføringen

Våre konverteringsarkitekter ser IKKE bare på hvordan landingssidene dine er enkeltstående. I stedet tar de elementer som gode salgstekster, tydelig og personaspesifikk annonseringsmålretting, tekster som imøtekommer potensielle motargumenter og  optimal layout med brukervennlig design. Dette kombinerer vi med fantastisk designet annonser og  mediekjøp plassert av våre eksperter.

Kombinasjonen av disse traktene (funnels)  og landingssider med våre omni-kanal annonsering gir en akkumulert effekt som vi kaller SCOM™.

Hallgeir Gustavsen

Skrevet av: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.