Employer branding

07.jul.2022 11:33:30 | branding Hva er poenget med employer branding?

Greia med employer branding er å tiltrekke seg talent og skape et godt arbeidsmiljø slik at bedriften kan tjene kundene sine bedre og vinne i markedet.

Hva er Employer Branding? Og hvorfor blir det mer og mer relevant for både store og små bedrifter? Fra den lokale elektrikeren til den store banken i byen.

Greia med employer branding er å tiltrekke seg talent og skape et godt arbeidsmiljø slik at bedriften kan tjene kundene sine bedre og vinne i markedet.

Men hvordan kan en bedrift gjøre employer branding lønnsomt?

Er Employer branding viktig?

Jo mindre du er jo enklere vil det være å bli kjent som et godt sted å jobbe, hvis du er en lokal håndverker handler det kanskje om å bli sett på som den bedriften som gir en mulighet til nye lærlinger.

Hvis du er noe større og driver innen tech eller andre bransjer som krever de beste hodene innen programmering, da må du gjøre noen litt andre grep.

Du må selge de potensielle arbeidstakerne på visjonen selskapet ditt har og at de kan være med på noe som er større enn dem selv.

Den neste tiden kommer jeg til å fokusere mer på employer branding og vise hvordan du kan kombinere jobbe med bedriftens employer brand strategy.

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.