2 virkemidler for økt nettsalg

06.aug.2022 13:49:51 | annonsering 2 virkemidler for økt nettsalg

Vi jobber med kundene våre hver dag, enten det er å få i gang kampanjer for lead generering, salg i nettbutikk eller besøk til butikker og arrangementer.

Vi jobber med kundene våre hver dag, enten det er å få i gang kampanjer for lead generering, salg i nettbutikk eller besøk til butikker og arrangementer.

Noen ganger ønsker vi å skape et ekstra salgspush sammen med kunden vår og da bruker vi to ekstremt effektive virkemidler i kommunikasjonen med markedet.

Den første og kanskje viktigste virkemiddelet er referanser fra eksisterende kunder som viser verdiene kunden vår tilbyr, står for og leverer gjennom produktene og tjenestene sine.

Når du på en god måte viser frem suksessen kundene dine får av produktene dine så skaper det tillit til bedriften og gir en trygg handelsopplevelse. Jo flere positive kundeomtaler du har jo bedre.

Og her er det ikke bare snakk om omtaler i sosiale medier eller vurderinger av servicen på Google-siden deres. Hvis du klarer å vise frem kundens fornøydhet gjennom video og andre medier, vil du dramatisk øke potensielle kunders trygghetsfølelse overfor merkevaren din.

Det andre virkemiddelet er knapphet, på engelsk «scarcity». Som betyr at det ikke finnes mye av det du selger. Hvis du klarer å skape knapphet for produktene og tjenestene dine, gjennom et tilbud med en tidsbegrensning vil du kunne gi det siste pushet til de kundene som fortsatt sitter på gjerde og lurer på om de skal kjøpe fra deg.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg og din merkevare? Avtal en prat på linken under, så går vi gjennom mulighetene sammen.

Avtal møte her

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.