Vil du ha gratis eller betalt trafikk?

03.aug.2022 09:53:23 | annonsering Vil du ha gratis eller betalt trafikk?

Ingenting i verden er gratis, selv ikke trafikken du får organisk fra Google, LinkedIn eller TikTok. Når det kommer til trafikk på bedriftens nettside må du enten betale i penger eller energi.

Ingenting i verden er gratis, selv ikke trafikken du får organisk fra Google, LinkedIn eller TikTok. Når det kommer til trafikk på bedriftens nettside må du enten betale i penger eller energi.

Hvis du betaler med energi vil det ta lang tid før du ser resultater, her snakker vi fra 3 til 12 måneder med SEO optimalisering eller mer.

Hvis du betaler med penger vil du se resultater i løpet av noen få timer etter at du trykker «publiser» på annonsen din.

Hvilken kilde burde du velge?

Sannheten er at med betalte annonser vil du med en gang se om tilbudet ditt fungerer og konverterer. Dersom det gjør det bør du prøve å bygge organiske kilder til trafikk som peker mot tilbudet ditt.

Du bør altså ha en strategi for både betalt trafikk og gratis trafikk.

Avtal et møte med meg på linken under for å komme i gang med en helhetlig strategi som tar hensyn til både betalt og gratis trafikk.

New call-to-action

Avtal møte her

 

Hallgeir Gustavsen

Written By: Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen er en utrolig kjekk kar, som også er verdens beste medierådgiver fra Gvarv, i Telemark. Med dette som utgangspunkt har han tatt steget ut i verden, og til deg som kunde, for å dele av sin fortreffelighet. Med 20 års erfaring innen rådgivning og digitale flater, har han den erfaringen du trenger. Uten skam og frykt går han løs på nye utfordringer, og bryter ned dine og andres barrierer for at du skal få mest mulig for pengene. Gamle måter å tenke på skal ut, og digitale tanker skal inn. Han har vært med å bygge opp en rekke virksomheter gjennom sitt engasjement der målbare resultater fra digitale flater har stått mer sentralt enn altertavla i kirka. Hallgeir er en travel mann, men som alt annet kan han kjøpes for penger.